Sep
30

Battlefield 3 är klart snyggast på PC

Battlefield 3 släpptes igår i en Betaversion. Gissningsvis kommer spelet inte att skilja sig nämnvärt grafikmässigt när det blir tillgängligt i butikshyllorna. Och spelet släpps till PC, Xbox 360 och Playstation 3. Men hur skiljer det sig grafikmässigt, enheterna emellan? Svaret finns i denna video:

Det är väldigt uppenbart att det är en PC du ska ha om du vill njuta fullt ut av Battlefield 3. I jämförelse ser konsolversionerna inte särskilt snygga ut. Vegetationen är galet snygg på PC, men verkar lite platt i PS3an och Xboxen. Nu är grafiken inte allt som gör ett spel bra, men mycket av hypen kring Battlefield 3 har varit dess grafik.

Jag är glad att Dice har valt att först och främst satsa på PC-versionen av spelet och sedan konvertera det till konsolerna. Annars är trenden att utvecklarna gör tvärtom, vilket ofta leder till att PC-versionen inte blir så snygg som hårdvaran klarar av. Därför hoppas jag att nästa generations konsoler lanseras så snart som möjligt.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar