Jun
30

Trailer till Mission Impossible – Ghost Protocol

Efter två bra och en halvkass (tredje) Mission Impossible är det nu dags för den konstiga unika herren Tom Cruise att axla rollen som den extremt skicklige agenten Ethan Hunt en fjärde gång. Mission Impossible 4 har fått namnet Ghost Protocol och den första trailern ser du ovan.

Även om trailern inte visar överdrivet mycket vad gäller story så blir undertecknad genast sugen att se den. När den välkända temamelodin drar igång en bit in i trailern är suget att se filmen 100%, minst. Det här kan bli hur bra som helst. Eller inte.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar