Jun
17

Fredagshumor: Comic Sans


Jag tror inte att något teckensnitt är så hatat som Comic Sans. Visst, när man var 13 år var det favoriten i Word, men två år Digital Mediedesign har fått mig på andra tankar. Om du undrar när det är lämpligt att använda Comic Sans kan du använda diagrammet nedan:

Till och med Hitler blir förbannad över användningen av Comic Sans, vilken filmen nedan visar:

Oavsett om du är en förskolelärare, Bibliotekarie eller bara en person utan känsla för typografi vill jag avsluta med ett tips: Använd ALDRIG Comic Sans. Allt för en bättre värld…

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar