Jun
7

Spela två spelare i fullskärm på samma TV (E3)

Att spela mot varandra med split screen är som upplagt för att fuska. Men att investera i två TV-apparater för att spela två samtidigt är inte bara dyrt, det tar mycket plats också. Men har du en Playstation 3 kan du snart spela två på samma TV i helskärm och i 3D!

Sony lanserar snart en Playstation-TV som trots att den bara är 24″ stor klarar 1080p och visar 3D med hjälp av aktiva glasögon. Men det häftiga är att den kan visa olika bilder för två spelare samtidigt, vilket bilden nedan visar.

Genom att spelarna har varsitt par glasögon och sitter på varsin kant kan de se olika bilder på samma TV och därmed kunna spela mot varandra utan att kunna fuska. Hur detta fungerar i praktiken återstår att se, men jag gissar att den TV inte lär vara särskilt billig sett till att den faktiskt bara är 24″ stor.


Källa: IDG.

Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar